Reguli Generale Taxi LS.

In jos

Reguli Generale Taxi LS.

Mesaj Scris de No_Name la data de Vin Feb 12, 2016 11:21 am

Reguli generale

- membrii factiunii trebuie sa respecte regulamentul general al serverului. incalcarea unei reguli din regulamentul serverului poate fi sanctionata cu FW/uninvite, pe langa sanctiunile prevazute de regulamentul serverului.
- limbajul vulgar / insultele se sanctioneaza cu avertisment verbal (AV), faction warn (FW), sau uninvite, in functie de situatie.

exemple:
- pentru limbaj vulgar / insulte la adresa altor jucatori, membrii risca FW sau uninvite.
- pentru comportament agresiv, cum ar fi "mars ma", membrii risca avertisment verbal / FW, in functie de gravitate.
- injuriile si jignirile grave se sanctioneaza cu FW. Injuriile grave repetate sunt sanctionate direct cu uninvite.
- jignirile usoare ('n00b-ul drq', 'mars', 'esti prost/destept/fraier') se vor sanctiona cu AV sau FW, in functie de gravitate.
- limbajul vulgar asupra liderului si a membrilor se sanctioneaza aspru, in functie de decizia luata de lider.

- spam-ul pe chatul /f este sanctionat in functie de gravitate, cu AV, FW sau uninvite.
- trebuie sa respectati liderul & subliderul si sa faceti ce vi se spune, in caz contrar riscati sanctiuni.
- deathmatch-ul (DM) aiurea este sanctionat cu FW sau uninvite, in functie de gravitate si de abateri.
- este interzis sa folositi masinile factiunii in scopuri personale.

- Liderul trebuie sa ia decizia cea mai corecta in functie de situatie.
Comenzile factiunilor:

Comenzile Factiunii:

- [/taxi accept id] - pentru a accepta o comanda.
- [/taxi cancel id] - pentru a renunta la o comanda.
- [/fare] - duty on.
- [/f] - chat-ul factiunii.

- Este interzis sa luati un client acceptat inainte de un coleg de-al vostru, chiar daca sunteti in apropiere nu aveti voie sa-l luati, din moment ce colegul vostru a dat inainte [/taxi accept id]. Cine se abate de la aceasta regula va primi AV la prima abatere, apoi Faction Warn la a doua.
- Un taximetrist are dreptul sa dea afara un client din masina ([/eject]) daca acesta doreste sa fie "plimbat" refuzand sa specifice o locatie exacta cand sunt alte comenzi de indeplinit, jigneste, injura, face dm. Un taximetrist are voie sa foloseasca comanda [/eject] in cazul in care se urca in masina un alt jucator dorind o loatie diferita fata de ceilalti clienti aflati deja in masina, acesta refuzand sa se dea jos.
- Aveti voie sa reparati masinile in timpul unei curse, doar dacă clientul vă dă acordul, cine se va abate de la această regulă va primi Faction Warn.
- Nu aveţi voie să luaţi un client acceptat de un membru din alta companie taxi, la prima abatere veţi fi sancţionaţi cu avertisment verbal iar la a doua cu Faction Warn.
- Aveti timp la dispozitie pentru postarea dovezii cu achitarea unei amenzi 24 ore, daca nu riscati Faction Warn.
- Cine refuză să plătească amenda pe care a primit-o va primi Faction Warn.
- Nu aveţi voie să faceţi spam cu [/fare], apare tuturor jucătorilor online în acel moment şi îi puteţi incurca, această 'suferinţă' va fi sancţionată Faction Warn.
- La două avertismente verbale acumulate, se va acorda un Faction Warn.
- Sunteţi obligaţi să cunoaşteţi toate locaţiile importante din oraşe. Dacă nu ştiţi o anumită locaţie spuneţi-i clientului să vă spună un punct de reper. Daca acesta refuza sa dea un punct de reper sau il da la misto, nu o sa fiti sanctionati (depinzand si de importanta locatiei). În cazul în care aveţi o reclamaţie si sunteti vinovati, la prima abatere veţi primi AV / Faction Warn, iar la a doua abatere FW / uninvite.
- Nu aveţi voie să faceți plângere unui coleg din facțiunea voastră, puteți contacta liderul/subliderii printr-un PM pe forum. Cine se abate de la această regulă va fi sancţionat cu Faction Warn.
- Amenzile pentru ce se intampla la sedinte sau pe chat-ul [/f] sunt setate de fiecare lider si trebuie sa apara la fiecare factiune.
- Este interzisa fraudarea raportului / e interzis sa trisati pentru a face raport intr-un mod incorect. Este interzis sa-i spuneti altui jucator, sub orice forma de exprimare, sa dea G la taxi. Este interzis sa cereti unui jucator sa intre in taxi pentru a il duce undeva sau sa sune la /service taxi doar pentru a face raport. Orice metoda de fraudare a raportului este sanctionata, se accepta in masina de taxi doar jucatori care doresc de bunavoie sa fie transportati intr-o locatie. Orice metoda de a face puncte de raport fara ca jucatorul sa aiba nevoie sa fie dus intr-o locatie este sanctionata.

No_Name

Mesaje : 2
Data de înscriere : 12/02/2016

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum